Το κατάστημα ¨CIELO Μιχαλόπουλος¨ ξεκίνησε το “ταξίδι του” το 2008 με σκοπό να παρουσιάσει μια νέα ιδέα στο χώρο του κοσμήματος.

Έχοντας ως πεποίθηση ότι ένα κόσμημα δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι ποιοτικό, συνεργαστήκαμε με τα καλύτερα ελληνικά εργαστήρια χειροποίητου κοσμήματος  και με επώνυμους ιταλικούς και ελβετικούς οίκους κοσμημάτων και ωρολογίων οι οποίοι καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τιμών.

Μοναδικό μας κριτήριο σε αυτήν την προσπάθεια είναι η ποιότητα της χειροποίητης εργασίας, η έμπνευση στον σχεδιασμό και οι καθαρότητα των πολύτιμων λίθων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευχάριστο και λαμπερό περιβάλλων, όπου θα μπορούν να «θαυμάσουν» τα κοσμήματά μας και να μοιραστούν το πάθος μας για όλες τις ποιοτικές λεπτομέρειες που κάνουν το κάθε κόσμημα μοναδικό.

Άλλωστε, όπως συνηθίζουμε να λέμε, το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι η ίδια η εμπειρία της επιλογής ενός πολύτιμου κοσμήματος, καθώς και η στιγμή την οποία συμβολίζει.

Ελπίζουμε, ότι μέσω των κοσμημάτων και των ωρολογίων μας θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε εμπειρίες  οι οποίες θα συνοδεύουν χαρούμενες και μοναδικές στιγμές της ζωής σας.

Με εκτίμηση,

Νίκος Μιχαλόπουλος